Työryhmä

Pia Hentunen

Olen valmistunut kuvataiteilijaksi pääaineenani maalaus. Opiskelin Kankaanpään taidekoulussa ja Siperiassa, Krasnojarskin taideinstituutissa. Maalauksissani olen käyttänyt enimmäkseen läpinäkyviä materiaaleja, koska siten maalaus laajenee pohjan ulkopuolelle, ja pidän kerroksellisuudesta.

Vuosi vuodelta olen siirtynyt yhä enemmän kolmiulotteiseen maailmaan. Olen sielultani levoton ja rönsyilevä. Siksi työskentelen niin monin eri tavoin. Ennen kuvataiteilijuutta, opiskelin hyönteistutkijaksi Oulun yliopistossa. Eläinrakkaus ja uteliaisuus kaikkia luonnonilmiöitä  ja ylipäänsä elämää kohtaan, ohjaa tekemisiäni. Ja ennen kaikkea, olen hevoshullu. Aina.

Eija Hirvonen

Keskeistä taidepraktiikassani on kohtaamisen idea; kohtaaminen filosofisessa ja fyysisessä mielessä. Olen kiinnostunut yhteyksistä, jatkumoista, mutta yhtä lailla epäjatkuvuuksista, häiriöistä, vuorovaikutuksesta sen eri ilmenemismudoissaan.

Olen koulutukseltani kuvanveistäjä ja taiteen materiaalisuus on tärkeää. Mutta kaikista tärkeintä on prosessissa ja tilassa tapahtuva: se kuinka ajatuksia “veistetään” esiin. Työskentelen mielelläni pitkään saman asian kanssa, asiaa kypsytellen ja uudelleen ajatellen. Minua kiinnostaa taiteen ja taiteilijan merkitys yhteiskunnassa. Tällä hetkellä teen gradua taiteilijan utopia-ajattelusta. Sekin saa miettimään taiteen tehtävää ja tekemisen motivaatiota.

Leena Kangas

Olen kuvataiteilija, taidemaalari ja kirjoittaja. Viime aikoina olen työskennellyt paljon paperille, paperista. Pelkistyneissä, hahmoltaan melko abstrakteissa teoksissani käsittelen usein paikkaan ja tilaan liittyviä havaintoja ja muistoja.

Leenan nettisivuille

Jari Haavikko

Olen valokuvaaja ja valohenkilö, taustalla 25 vuotta kuvaamista ja kuvankäsittelyä, valosuunnittelua, typografiaa, julisteita, flyereita ja pressikuvia. Olen ollut mukana myös aikaisemmissa Pottuhalli-näyttelyissä, tuolloin valaisijana.

Täyttymys ei ole ensimmäinen näyttelykokonaisuus, jota olen tekemässä mutta tähän asti laajin ja kiinnostavin. Odotuksissa on monimuotoinen ja haastava prosessi.